FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle almindelige spørgsmål om OperaBio

Hvilken film har vundet flest oscars?
Rekorden for flest oscars er på 11 og deles af tre film: ”Ben-Hur” (1959), ”Titanic” (1997) og ”The Lord of the Rings: The Return of the King” (2003).
Hvilke film er der på Netflix?
Et hav af Studio Ghibli film, en række Netflix-originaler som ”The Irishman”, ”Klaus” og ”The Silence”. Ellers er der klassikere som ”The Karate Kid”, ”Inception” og andet.
Hvilken film skal jeg se?
Det går an på din smag og i hvilken sammenhæng, du skal se filmen. At se ”Saw” er måske ikke den bedste idé sammen med småbørn.
Hvordan redigerer man film?
Man indsætter sine optagelser i et filmredigeringsprogram, hvor du dernæst organiserer dem i en passende rækkefølge. Undervejs kan klip genbruges, forkortes, fjernes eller effekter og musik kan tilføjes.
Hvorfor er operahuset berømt?
Nogle ting, der kan have bidraget til et operahus’ berømmelse, er dets historie, indretning, forestillinger, arkitektur og meget andet. De fleste operahus har en eller anden fascinerende historie.
Hvad bruges operahuset til?
Som navnet antyder, primært operakoncerter. Nogle af de større og mere berømte bruges dog også til andre, større arrangementer, som for eksempel diverse awardshows.
Hvilke nye film kommer ud i 2020?
Nogle af de film, der kan nævnes her er: ”Big Time Adolescence”, live-action ”Mulan”, ”Antlers”, ”Black Widow”, ”Artemis Fowl”, ”The Spongebob Movie: Sponge on the Run” og andet.
Hvad er de bedste film i de sidste 10 år?
Nogle af de bedste film fra de sidste 10 år er: ”Somewhere”, ”Cave of Forgotten Dreams”, ”Before Midnight”, ”Toy Story 3”, ”Arrival”, ”The Tree of Life” og ”Interstellar” blandt andre.
[rating_form id="3"]

Opera
Bio

Oplev film og biografer

about Us

Operabio.dk er hjemmesiden for dig, som vil have overblik over de seneste spillefilm, viden om landets mange biografer samt tips og tricks til at finde billige biografbilletter eller vælge hyggelige biografer.