At date skal være sjovt, spændende, hyggeligt og frækt. Det er et pusterum fra hverdagens stress og jag, hvor man enten møder nye interessante mennesker eller bruger tid med ens partner eller flirt. Det handler om at have det sjovt, for det er de færreste, der gider at være på en date, hvor man keder sig eller hellere ville sidde derhjemme. Men hvad kan man lave på en date? 

Hyggelig aften under date

En fræk date med Nortie Ingeborg Bundløs Hipster med Cage Back

Når hverdagen bliver lidt for grå og ensformig, så er det altid godt at have noget at se frem til. Det kan være en fritidsinteresse eller hobby, som man går op i. Det kan også være samvær med venner og familie eller en tur, man skal på. Men noget som de fleste glæder sig til, er når de har en fræk date. Uanset om det er med kæresten, flirten eller en ukendt person. Der er mange gode bud på, hvad den perfekte date er, og det kommer meget an på personen og den relation, man har. Nogle vil være klar på anderledes og vilde dates med masser af fart over feltet, som for eksempel at springe i faldskærme eller bungyjumpe. For andre er det fint med en romantisk gåtur og en kop kaffe eller en hyggelig middag. For mange er definitionen på en vellykket date, at man ender hos den ene eller den anden. Her kan det være en fordel at have et par Nortie Ingeborg Bundløs Hipster med Cage Back til lejligheden. 

Balloner formet som hjerter

Gode råd til din næste date 

Trusserne er designet sådan, at der er sort blonde foran, men helt åbent udsyn til numsen bagfra. Nortie Ingeborg Bundløs Hipster med Cage Back bliver kun holdt sammen bagpå af et par tynde snore med en sort sløjfe. De vil ude tvivl være et stort hit, når der skal skrues helt op for den frække stemning. Med et par Nortie Ingeborg Bundløs Hipster med Cage Back er man altså sikret en fræk oplevelse med ens date. Men der er mange muligheder for at få en god og mindeværdig date sammen. Noget af det mest almindelige, når man ikke kender hinanden, er at gå en tur et offentligt sted. Dette kan så udvikle sig til kaffe, en øl eller endda en middag. Hvis man har været kærester i noget tid, kan det være, at man har lyst til at prøve kræfter med andre former for dates, hvor man oplever noget sammen eller tager på en tur. Et klassisk eksempel på en date er at tage i biografen. Selvom det kan være svært at snakke meget under filmen, har man til gengæld masser af muligheder for at tage den andens hånd under filmen, og dermed få fysisk kontakt. Man kan kombinere biografturen med en middag eller lignende.